Полети, които продължават с часове, закъснения, лоши метеорологични условия –

...
 Полети, които продължават с часове, закъснения, лоши метеорологични условия –
Коментари Харесай

Летищата, които предлагат най-добри спа услуги

 Полети, които не престават с часове, закъснения, неприятни метеорологични условия – постоянно има стрес за организма, когато става дума за напредване със аероплан.

Вместо да се въртите из летището, да разглеждате магазини и да седите в някое от кафенетата, отидете на спа процедура.

В идващите редове ще ви представим няколко летища, които оферират превъзходни спа услуги.

Летище Шереметиево

Първата в Русия спа зона Clarins Skin Spa отвори порти предишния месец в бизнес залата „ Москва “ на терминал D на летището в Шереметиево.

Такъв спа салон към този момент има на летищата Шарл де Гол в Париж и на Джон Кенеди в Ню Йорк. Сред услугите можете да видите 30-минутна процедура за лице, зона деколте, шия и плещи.



Летище Хонконг

В салона OMSpa на третия етаж на хотел Regal можете да минете по пешеходен мост на летището в Хонконг. Ако имате задоволително време, наложително пробвайте парната баня – тя е с красива мозайка на стените.

Джакузито също е положително решение. Ако желаете нещо по-интересно, платете за процедура за цялото тяло – в спа салона употребяват неповторим скраб.

Тук се оферират още масаж с горещи камъни и къпане във вана с жасминово мляко.



Летище Абу Даби

Филиалът на известната спа мрежа Six Senses се намира на третия терминал на летището в Абу Даби. През 2016 година той бе приет за най-хубавия спа салон на летище.

Достъп до него имат единствено пасажери първа и бизнес съсловия на Etihad Airways. Най-популярните процедури са силов масаж на гърба и хидратираща процедура за лице.


 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР